Hoppa över till primär navigering Hoppa över till innehåll Hoppa över till sidfot

Stockholm Paddle Hyra

Upptäck Stockholms skärgård med en kajak eller SUP-hyra

HUR FUNGERAR DET?

När ni sätter foten på vår brygga finns engagerad och kunnig personal till hands. All utrustning som ni behöver är inkluderat i priset. När du hyr kajak så ingår paddel och flytväst och vid SUP så ingår leech, flytväst och paddel.

På plats kommer personalen sedan att kolla er erfarenhetsnivå och därefter välja ut den kajak som passar bäst för just dig. Kajaken ställs in för att få korrekt sittposition, en kort instruktion samt rekommendation av rutt ges. Sedan väntar sjösättning och ni är fria att njuta och paddla ut på det glittrande vattnen som omger Stockholm.

– Men jag har aldrig paddlat förut, funkar det verkligen?

-JA!

Vi får ofta frågor från nyfikna, om än inte lite oroliga nybörjare, om hur en bör gå till väga för att börja paddla. Om man känner sig osäker och lite rädd första gången rekommenderar vi att ni börjar med att testa en av våra dubbelkajaker, då de är stabilare och kan därav kännas tryggare att börja med än en singelkajak. När en således har fått en känsla för hur paddling fungerar kan en sedan testa en stabil singelkajak och “avancera” därifrån.

Vi har kajaker för alla, från avancerade till nybörjarkajaker!